Bypilot.dk

I sensommeren 2007 bliver det lettere for singler at finde hinanden. Ikke bare som mange allerede gør, hjemme fra computeren, næh – direkte fra mobilen, med det lille iværksætterfirma ByPilots nye tjeneste, der har arbejdstitlen ”LovePilot”. Her vil man via sms og netbaseret tjeneste kunne finde frem til andre singler i området – f.eks. når man er i byen.
”Vi starter med det her produkt, og håber på at kunne lave flere lokationsbaserede tjenester,” siger Martin Møller Stokbro, der sammen med Johannes Carstensen Dolberg står bag LovePilot.
    ”Det bliver en betalingstjeneste, men vi skal til at vurdere, hvordan og hvorledes vi skal gøre det, så vi sikrer os, at vi får en kritisk masse hurtigt,” fortæller han. Når lanceringen er planlagt til sensommeren, er det dels fordi iværksætterne regner med, at produktet er færdig der, dels fordi det er semesterstart for studerende – og så er det festivaltid og forhåbentlig godt vejr. www.bypilot.dk

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk