“Målet var fra starten at opbygge en forretning som kunne vokse, og som på sigt ikke var afhængig af min fysiske tilstedeværelse. Men jeg havde ikke turde håbe på, at det ville gå så hurtigt,” siger Nana Harritsø Jørgensen, der er indehaver af genbrugsbutikken Muda Nashi på Frederiksberg. Butikken tager dit brugte designertøj i kommission og giver dig 50 pct. af salgsprisen.
    “Styrken ved konceptet er, at jeg får nyt tøj hver dag. Mens de fleste andre tøjforretninger får nye kollektioner få gange om året, kan min butik forny sig på en uge,” fortæller Nana Harritsø Jørgensen, der sælger tøj fra mærkerne Marc Jacobs, Chloé, Malene Birger og Baum und Pherdgarten for blot at nævne nogle få.
    “Stort set hver dag kommer folk med …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.