“Der er for mange dårlige produkter på hylderne i denne verden – og for mange gode, som aldrig kommer dertil. Det vil jeg lave om på.”
    Sådan siger Fie Hansen-Hoeck om visionen for konsulentvirksomheden Retail Network, der yder rådgivning inden for forretningsudvikling, strategi og bestyrelsesarbejde. Efter mere end tyve år i detailhandlen, blandt andet som adm. direktør i ISO og underdirektør i Netto, deler Fie Hansen-
Hoeck nu ud af sine erfaringer.
    “Min rådgivning består i at hjælpe til mere salg – er produktet det rigtige, har man fat i de rigtige kunder, og hvad med afsætningskanalerne? Jeg er med helt fra ideen fødes til varen er færdigproduceret i specialdesignet emballage og klar til salg på butikshylderne. De mange år i detailbranchen har givet mig en stærk ballast til at bistå …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.