Det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Det er en af hovedforklaringerne på den succes, som Skype fik. Andre forklaringer er, at Skype var billigere og bedre end de andre, selv om det ikke var teknologisk nyskabende.
    Der er selvfølgelig meget mere at sige om danskeren Janus Friis og hans svenske mediværksætter Niklas Zennströms vej fra ukendte til milliardær-iværksættere med de verdenskendte successer KaZaA og Skype bag sig. Lars Ole Løcke og Peder Bjerge fortæller historien på 241 sider i bogen ”Milliardær på Skype”, der bygger på grundig research samt på et af de sjældne interviews med hovedpersonerne.
    Bogen følger iværksætterne hele vejen, fra Janus Friis telefonpasser job og frem til salget til eBay, som gjorde Friis og Zeenström til mangemilliardærer. Også tiden efter, med det nye projekt ”Joost”, beskrives.
    Det er vor tids måske vildeste iværksætterhistorie – den ultimative iværksætterdrøm om at ramme bolden rent og score kassen, mens man stadig er ung.