Din virksomhed er givetvist registreret i Danmark, i en kommune, på en bopæl. I samme øjeblik du indgav dine oplysninger om, hvor din virksomhed holder til, blev du også en del af en kommunal virkelighed. Men hvilken? Er det tydeligt for dig, hvordan din kommune driver erhvervspolitik? Og har du nogensinde overvejet, om det kunne være anderledes? Der er nemlig stor forskel på, hvordan kommunerne forvalter deres rolle som væsentlig partner i et dynamisk erhvervsliv.    Det er hos kommunen, at du søger om tilladelse til alt fra skilte på gaden til opførelse af nyt domicil. Det er kommunen, der sørger for, at busserne kan fragte dig og medarbejderne til virksomheden, og at dine kunder kan parkere. Kommunen har også ansvaret for, at der er institutionspladser, så dine medarbejdere ikke må blive hjemme for at passe ungerne – eller flytter bort, fordi der ikke er ordentlige skoleforhold. Kommunen behandler din refu- sionsansøgning om sygedagpenge og varetager jobformidling, hvis du mangler ansatte. Er du heldig, har din kommune også en erhvervsfremmepolitik med rådgivning og service for iværksættere og virksomheder. Det handler om indstilling Alt dette kan gøres effektivt og med høje ambitioner. Det handler om indstilling. Er det væsentligt for kommunens politikere,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt