Alle kan vist blive enige om, at kompetencer er vigtige for iværksætteren. Skabelsen af en ny virksomhed kræver mange forskellige kompetencer: Iværksætteren skal kunne sælge, organisere produktionen, styre økonomien, administrere, skabe netværk og meget mere. Men hvad er egentlig de vigtigste kompetencer?
    Dansk Industri har i sommeren 2008 spurgt medlemmerne af sit store netværk af vækstiværksættere om deres vigtigste kompetencer.  I alt har 188 svaret og på basis heraf kan man lave en top tre over de vigtigste kompetencer:
 ”jeg tænker i muligheder” (58 pct. af respondenterne)
 ”jeg er handlekraftig, får tingene gjort” (53 pct. af respondenterne)
 ”jeg er idérig” (51 pct. af respondenterne)
    Men kan derfor sige, at de vigtigste iværksætterkompetencer …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere