Alle kan vist blive enige om, at kompetencer er vigtige for iværksætteren. Skabelsen af en ny virksomhed kræver mange forskellige kompetencer: Iværksætteren skal kunne sælge, organisere produktionen, styre økonomien, administrere, skabe netværk og meget mere. Men hvad er egentlig de vigtigste kompetencer?
    Dansk Industri har i sommeren 2008 spurgt medlemmerne af sit store netværk af vækstiværksættere om deres vigtigste kompetencer.  I alt har 188 svaret og på basis heraf kan man lave en top tre over de vigtigste kompetencer:
 ”jeg tænker i muligheder” (58 pct. af respondenterne)
 ”jeg er handlekraftig, får tingene gjort” (53 pct. af respondenterne)
 ”jeg er idérig” (51 pct. af respondenterne)
    Men kan derfor sige, at de vigtigste iværksætterkompetencer …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.