En lys idé

“Det gælder om at sætte billeder i folks hoveder, og det er jeg rigtig god til.”
    Ordene kommer fra Dorte Carmel, der i regi af sin virksomhed Docs Candles Danmark laver bryllupslys i alle størrelser og med design efter brudeparrets eget ønske.
    “Jeg forsøger at lære folk at tænke lys på nye måder, så de får mest muligt ud af lysene. De største lys kan pynte i kirken, ved indgangen til festlokalet og senere på gavebordet, mens de små lys kan bruges som kuvertlys, så alle gæster får et minde med hjem,” forklarer Dorte Carmel og fortæller, at designet lægges ind i lysene og forsegles, så det ikke falmer eller falder af. Lysene produceres på Filippinerne, og afstanden til fabrikken har medført nogle helt faste procedurer.
    “Kunderne læser altid korrektur på teksten, så vi undgår fejl. Derefter konverterer jeg tekstfilerne til billedfiler for at sikre, at der ikke kan pilles ved dem,” siger Dorte Carmel, som også har været omhyggelig med at finde de samarbejdspartnere, der skal fragte lysene til Danmark.
    “Det duer bare ikke, at lysene kommer om søndagen, hvis brylluppet var om lørdagen. Så fragten er ikke et sted jeg kan spare. Jeg har fundet en god leverandør der håndterer både luftfragt og søfragt, og det der karakteriserer relationen er, at jeg har faste kontaktpersoner, der er bevidste om mine behov. Det betyder, at jeg slipper for at bruge tid på forklaringer, hver gang jeg ringer,” siger hun.
    At kunderne får en god oplevelse er helt afgørende. For selvom lysene vises frem på bryllupsmesser, er glade kunder stadig den vigtigste markedsføring.
    “Mange nye kunder har været til et bryllup, hvor de har set mine lys, og henvendelserne kommer ikke kun fra vordende brudepar. Et stort medicinalfirma skulle afholde en middag for 700 personer i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt, og de bestilte et lys til hver gæst plus tyve store lys til udsmykning – alle med logoet for det nye produkt. Og den ordre fik jeg, fordi én fra firmaet havde set mine lys ved et bryllup,” siger Dorte Carmel med lys i øjnene.

Del indlægget