Dansk Iværksætter Forening og Dansk Erhverv vil sammen arbejde for at hjælpe vækstiværksættere, og har som ambition at præge og sætte den iværksætterpolitiske dagsorden, så de grundlæggende rammevilkår for iværksætteri og entrepreneurship i Danmark forbedres markant.     ”Samarbejdet giver os helt nye muligheder for at løfte Danmark som iværksætternation og for at bringe nye og etablerede virksomheder sammen til fælles gavn.  Der er nok af fælles opgaver at tage fat på i forhold til at trække Danmark i en mere entreprenant retning,” siger Jens Klarskov, adm. direktør i Dansk Erhverv.     Dansk Erhverv og Dansk Iværksætter Forening finder sammen, fordi foreningerne i vid udstrækning hviler på det samme værdigrundlag og har det samme sigte – nemlig at Danmark bliver en stærk iværksætternation. Mod, visioner og et globalt perspektiv Det fælles fundament bygger på:       Mod til at udfordre det be stående.       Stærkt fokus på viden- og vækstiværksætteri.       Visioner og ambitionerne om at tænke og handle nyt.       Et globalt perspektiv på entrepreneurship.     ”Vi skal udfordre det bestående og turde gå nye veje, når det gælder om at få både Danmark og vore virksomheder op ad rangstigen”, siger Jesper Kring, formand i Dansk Iværksætter


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt