Mange potentielle kunder og samarbejdspartnere møder din virksomhed første gang på nettet. Hvor mon de ender med at handle, hvis ikke de finder det, de skal bruge, eller hvis ikke websitet er opdateret? At emnet for Lene Rosenmeiers lille bog på 102 sider med titlen ”Webkommunikation” er vigtigt, er der ingen tvivl om, og behovet synes også at være der. Målgruppen er alle, der bidrager til virksomhedens website, og bogen giver bl.a. en forståelse for, hvordan brugerne bevæger sig rundt på nettet, samt for, hvordan man designer en brugervenlig website. Den kommer også omkring de mere grundlæggende spørgsmål, som virksomheder må stille sig omkring formålet med deres website, hvem der skrives til, hvad målgruppen har af behov, og hvilken information virksomheden bør give. Og endelig er der et par helt praktiske kapitler om, hvordan hjemmesidetekster opbygges og hvordan man bruger sit website til at formidle nyheder.