Det var en tragisk badeulykke, der for et par år siden satte gang i opfinder Jan Thomsens tanker om øget sikkerhed ved vores badestrande. En dreng druknede under en badetur på Langeland, fordi han blev fanget af en stærk strøm.Det berørte Jan Thomsen så dybt, at han satte sig for at reducere lignende ulykker i fremtiden.
    ”Jeg besluttede mig for at opfinde et apparat, der kan advare strandgæster om en mulig strøm ved kysten, så man kan tage sine forholdsregler. Et af de fem baderåd til strandgæster er at kontrollere vind og strømforhold. Det med vinden kan de fleste, men strømmen er ofte ukendt, og kan lokalt opstå hurtigt og kraftigt. Målet var simpelthen at gøre søndagsturen til stranden til en mere sikker oplevelse,” fortæller Jan Thomsen om den idé, der siden hen er blevet til sikkerhedsbøjen …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.