På de europæiske veje og i den øvrige del af transportsektoren stjæles der hvert år varer og vogntog for op mod 60 mia. kr., og tallet er stærkt stigende. Hver femte danske lastbilchauffør har været udsat for røveri, og antallet steg med 80 pct. alene fra 2006 til 2007. Den udvikling skal der nu sættes en stopper for, hvis det står til Frede Graversen bag iværksættervirksomheden i-protect. Han har udviklet låsesystemet TransGuard, der består af en elektronisk og kodestyret lås til lastbilers hjul og døre. For at kunne åbne traileren og køre med den, skal chaufføren have nye koder f.eks. via sin mobiltelefon.
    ”Der findes mange systemer til at spore, hvor en trailer befinder sig. Men vi er de eneste der kan tilbyde lås på hjul og døre, når man parkerer. Det fungerer sådan, at man køber den …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.