Er der moms på undervisning? Skal man have en erhvervsforsikring? Hvordan får man navnebeskyttelse? Spørgsmål fra hundredevis af kvindelige iværksættere dukker hver dag op i mailboxene hos netværkets medlemmer, som beredvilligt øser af egne erfaringer. Nu bliver den daglige hjælp-til-selvhjælp suppleret med en gruppe af virtuelle mentorer med stor faglig viden inden for konceptudvikling, økonomi, markedsføring og salg, jura og ledelse.    ”Kvindelige iværksættere fortæller os, at de ofte føler sig isolerede. De har fået en ide, som de arbejder alene med i starten. Der er masser af strategiske, taktiske og operationelle spørgsmål om banklån, it og markedsføring, som dagligt trænger sig på. Her kommer Morgendagens Heltinders virtuelle netværk virkelig til gavn,” siger Birthe Berger, som er tovholder på projektet og til daglig driver kursusvirksomheden AKTI. I praksis vil mentorordningen fungere ved, at den spørgelystne iværksætter finder den relevante mentor på hjemmesiden for Morgendagens Heltinder og sender sit spørgsmål direkte til hende. Mentoren sender så spørgsmål og svar ud til alle, der er tilmeldt mailinglisten IværksætterKvinder, hvorefter ordet er frit, og alle kan deltage i diskussionen.     ”Morgendagens Heltinders IværksætterKvinder får nyttige, givtige svar på alskens her-og-nu spørgsmål. Mange har oplevet at få 20 svar i løbet af ti minutter! De kommer videre uden dyre konsulenters hjælp og uden tidskrævende transporttid til møder med meget ringe udbytte,” siger Birthe Berger. Iværksætterhjælp i system    Morgendagens Heltinder har efterhånden rundet 1100 medlemmer, og det nye iværksætter-initiativ er en direkte udløber af medlemstilgangen. Morgendagens Heltinder har altid tiltrukket iværksættere, men det nye er, at nu forbliver medlemmerne i netværket, også efter at deres virksomheder er veletablerede. Der er også en del medlemmer, som er ansatte ledere og projektledere. For at netværket kan favne og være relevant for alle, bliver hjælpen til iværksættere derfor sat i et system for sig, som medlemmerne kan melde sig


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind