Claus Meyer har været tidligt oppe. Hans dag begyndte klokken halv seks, da vækkeuret ringede. Kort efter var der lys i den bærbare computer i arbejdsværelset. Hver dag modtager han omkring 100 e-mails. De fleste bliver besvaret personligt samme dag, og når han går i seng om aftenen, er computeren en af de sidste ting han slukker i huset. Sådan er det nødt til at være, når man har valgt at gøre revolutionen til sit levebrød.   Lige nu sidder han for enden af et stort spisebord. Iført en blå- og hvidternet skjorte, brune fløjlsbukser og et par sunde lædersko. På den anden side af vinduerne har et uldent morgenlys omringet den gamle villa, og gennem hækken kan man skimte kvarterets unger, der trasker forbi på fortovet med skoletasker på ryggen. Indenfor i den tørre varme fra brændeovnen er Claus Meyer i gang med at sætte en skål økologisk ymer til livs, mens han indvier sin gæst i sin daglige arbejdsgang. »Jeg er rimelig god til at få tingene overstået, så jeg kan komme videre til næste “ opgave. Jeg har det svært med spildtid,« konstaterer Claus Meyer tørt. Den tidligere TV-kok har også haft nok at bruge sin tid


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt