Her er vores iværksætter: mand, født i en middelklasse familie, faderen akademiker og funktio-nær, lige vej gennem uddannelsessystemet, gymnasiet, universitetet, og nu selv nyuddannet akademi-ker og iværksætter. Han skal med sin analytiske og forskningsmæssige tilgang til problemerne starte en virksomhed. Lad os bare sige, at forretningsgrundlaget er matematisk modellering af komplekse processer. Det kunne for eksempel være simulering af informationsstrømme på internettet eller flerfase strømninger i olierørledninger eller morgentrafikken omkring København, blot for at gøre
eksemplet lidt konkret.
Vor mand er en uovertruffen teoretiker, men hans evne til at takle banale praktiske dagligdags problemer, hans sociale intelli-gens og evne til at spænde andre mennesker for sine projekter, hans fornemmelse for
forretning og kunderelationer og hans erfaring med salg, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.