De fleste nyopstartede håndværksvirksomheder har et godt kendskab til deres branche og kan deres håndværk godt. Til gengæld mangler mange af disse virksomheder en række basale værktøjer og forretningskompetencer, for at kunne drive deres forretning bedst muligt.
For at møde behovet for at opbyg-ge grundlæggende forretningsmæssige kompetencer og viden hos nystartede håndværksvirksomheder, tilbyder Byggestart.dk og Dansk Iværksætter Forening i samarbejde virksomhederne en skræddersyet Værktøjskasse med fokus på de grundlæggende værktøjer, der skal til, for at drive en sund forretning.

Online værktøjskasse
Værktøjskassen består af en række moduler, hvor der tages konkret fat på daglig-dagens behov, spørgsmål og praktiske udfordringer inden for …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.