Det er svært med få ord at beskrive, hvad det helt præcist er, Zentropa Interaction gør. Men de gør det godt! Virksomheden består i dag af 14 fastansatte, og de beskæftiger sig med alt lige fra museumsdesign og lederkurser i Filmbyen, til læringsspil og foredrag.Den utraditionelle konsulentvirksomhed deltager i VVI-netværket (Vækst- og Viden Iværksætter Netværket) med en klar målsætning: »Vi vil mødes med iværksættere fra andre dele af landet og fra andre generationer. Vi skal give hinanden gensidig inspiration, så vi kan blive endnu bedre til det, vi hver især er gode til, og udnytte de synergieffekter der er ved at involvere sig i et sådant netværk. Vi ser naturligvis også frem til at få gode råd fra nogle af de bedste erhvervsledere. Men først og fremmest er vi med i netværket for at møde andre ligesindede VVI-virksomheder med internationale ambitioner. Vi vil have nye legekammerater at sparre med,« siger Asta Wellejus. Rammerne skal være i orden Og virksomheden er i konstant udvikling. Derfor har de to iværksættere altid følere ude efter ny inspiration. »For os er det vigtigt at møde andre iværksættere. Vi skal tænke i nye baner i Danmark. Vi mener, at VVI’ere har stor gavn af at mødes i et fælles netværk. Fremtidens virksomheder vil ikke være ligesom de traditionelle familievirksomheder, der går i arv gennem generationer. Vi tror, at fremtidens succesfulde vækstvirksomheder derimod vil opstå på baggrund af at kombinere vidt forskellige teknologier på helt nye måder. Vi skal netop udnytte, at danske virksomheder er så gode til at finde nye, banebrydende måder at bruge den eksisterende teknologi på. Vi skal tænke i Google-baner frem for Grundfos-baner – der ligger nøglen til fremtidens vækst. Men det kræver selvfølgelig at der eksisterer nogle rammer, så de gode ideer og folkene bag kan mødes. VVI-netværket er netop sådan


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind