Det er svært med få ord at beskrive, hvad det helt præcist er, Zentropa Interaction gør. Men de gør det godt! Virksomheden består i dag af 14 fastansatte, og de beskæftiger sig med alt lige fra museumsdesign og lederkurser i Filmbyen, til læringsspil og foredrag.
Den utraditionelle konsulentvirksomhed deltager i VVI-netværket (Vækst- og Viden Iværksætter Netværket) med en klar målsætning:
»Vi vil mødes med iværksættere fra andre dele af landet og fra andre generationer. Vi skal give hinanden gensidig inspiration, så vi kan blive endnu bedre til det, vi hver især er gode til, og udnytte de synergieffekter der er ved at involvere sig i et sådant netværk. Vi ser naturligvis også frem til at få gode råd fra nogle af de bedste erhvervsledere. Men først og fremmest er vi med i netværket for at møde …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.