Det er ligesom at komme i himlen. Først skal man hen over den regnvåde, sorte asfalt ind i baggården, så op på øverste sal af den brede trappe i det tidligere pakhus på Østerbro, men så åbenbares hele herligheden også straks man træder indenfor i det store lyse, højloftede lokale.
Alt på smykkeproducenten Dyrberg/Kerns hovedkontor er holdt i hvidt. Man kan dumpe ned i en blød læderlænestol og fra loftet lyser store kuglerunde lamper som små sole og får de flotte smykker i glasmontrerne til at glimte og glitre. Ude i siderne af det enorme rum er der indrettet et delvist åbent kontorlandskab, hvor travle, kønne medarbejdere nikker kort og venligt. Min jakke bliver taget, og et højt glas med cappuccino serveret. Få minutter efter er Henning Kern klar til interviewet.
»Må jeg lige spørger om noget?«

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.