Nogle iværksættere kommer hurtigere ud af starthullerne end andre. Rebecca Lajboschitz fra København er én af dem. Som 17-årig har hun allerede fået afsat sin første smykkekollektion, og solgt tøj til byens førende herremodebutik, Mads Nørgaard på Strøget i København.»Da jeg gik i 8.-9. klasse var jeg på Cuba med familien og fandt nogle sodavandsdåser på stranden, der var kørt over. Det var nogle andre motiver end herhjemme – de fangede noget, og jeg tog dem med hjem,« fortæller Rebecca Lajboschitz. Sammen med veninden Daniella satte hun sig en dag ned, og lavede nogle øreringe. »Vi skulle overtale os selv til at gå ud med det – vi var lidt nervøse. Vi gik fra butik til butik og var heldige at komme ind i Sabine Poupinel. Hun havde nogle lidt specielle ting og synes vores genbrug af dåser var en sjov idé. Vi solgte hos hende i et år for 70 kr. for et par øreringe. De kom med i blade og der blev lavet fotoserier, og vi syntes det var fedt at få opmærksomhed omkring det. Jeg blev endda genkendt på gaden,« griner hun. »Så bredte jeg mig lidt ud i tøj og gik videre med mit eget. Jeg


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt