Et godt råd til de mange mandlige iværksættere, som slås med salg, markedsføring, kommunikation eller networking kunne lyde sådan her: Skaf dig en kvinde.
Sådan kan man tolke de australske kønsforskere Allan og Barbara Pease, som har begået en bestseller om mænd og kvinder. Bogen var rystende læsning for denne mandlige iværksætter.

Kvinder etablerer netværk
Støttet af kønstests og hjernescanninger tegner australierne et billede af kvinder, som overlegent navigerer i det moderne samfundsliv. I særdeleshed som iværksættere.
Ingen er ekspert i alting, og alle iværksættere støder på et vigtigt behov for rådgivning. Der er dog en tendens til, at mænd foretrækker at dumme sig på egen hånd. Mænd afskyr andres gode råd. Tilmed får mænd …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.