Regeringens initiativer til at styrke dansk iværksætteraktivitet har hidtil haft økonomisk fokus. Men hvis iværksætternes præstationer kun måles på et isoleret økonomisk grundlag tegner vi et ufuldstændigt og fattigt billede af vor iværksætterkultur og dens betydning for Danmark. Og derved risikerer vi, at de tiltag, der sættes i værk for at hjælpe iværksætterne, ikke vil få den effekt, de er tiltænkt. For i vore bestræbelser på at hjælpe og stille erfaringer til rådighed for de nye firmaer, risikerer vi at sætte mål for entreprenørerne, der måske er attraktive for etablerede virksomheder og statskassen, men som ikke nød-vendigvis er mål, der driver iværksætterne.
Iværksætternes allerstørste værdi er efter min mening, at de er anderledes. Så når vi i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.