»Effekten er så ekstremt høj. At sidde fire timer med folk, der decideret ændrer sig, det er altså ret stort.«Tina Pearson Christensen, direktør for erhvervsnetværket Ildsjæle, kan slet ikke få armene ned. Ildsjæles nye koncept, »eksklusivgrupper«, hvor en lille fast gruppe iværksættere mødes hver anden måned, giver ifølge Tina Pearson Christensen et så stort udbytte for deltagerne, at netværket nu planlægger at starte flere eksklusivgrupper end de to, der kører lige nu. »Hver gruppe er syv selvstændige i et fortroligt forum. De er så forskellige brancher, så man tror det er løgn. Og har nogen været i tvivl om, at man kan bruge hinanden på tværs, så er den tvivl stendød,« siger hun. »Gruppen giver det spark man mangler, den chef man mangler i hverdagen, og som lige hiver en ud af suppedasen og hænger en til tørre. Alle mangler nogle gange en chef til at åbne en dør, man ikke anede eksisterede. Tit siger folk, det har jeg ikke tænkt over, det skal jeg da lige have undersøgt. For eksempel hvis personen havde brugt meget energi på at arbejde med noget, hvor der måske var en direkte vej, som personen ikke havde set. Nogle mødes også bagefter, hvis de kan hjælpe hinanden. Nogle gange får du ikke gjort noget, fordi du ikke ved, hvem du skal have til at gøre det.« Forpligtelser over for de andre Ejendomsmægler Poul Stubkjær er deltager i en af eksklusivgrupperne, og er meget begejstret. »Der ligger en forpligtigelse i, at man har sagt at man vil gøre noget over for andre. Over for en gruppe, man møder igen, der ved, hvad man har siddet og sagt. Så der bliver et positivt gruppepres omkring det,« siger han. Selv har han fået sat skub i noget PR, og er kommet i gang med at skrive en


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind