Iværksættere – dem skal vi da ikke beskæftige os med, det er jo konkurrenter!
Det var holdningen i flere af branche-organisationerne tilbage i 1980’erne, og det gav anledning til nogle dønninger i Håndværksrådet. Rådet havde nemlig en lidt anden opfattelse af tingene: Iværksætterne er nødvendige, for iværksættere er jo dem, der står klar til at overtage de eksisterende virksomheder, iværksætterne repræsenterer fornyelse og puster de eksisterende virksomheder i nakken – og det er sundt! Det holder branchen konkurrencedygtig og up to date.
I andre lande havde man allerede i en årrække interesseret sig for betydningen af iværksættere og nye virksomheder. Herhjemme dukkede det først op i slutningen af 1970’erne, hvor den allerførste iværksætterundersøgelse blev udsendt. Den drejede sig om …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere