Iværksættere – dem skal vi da ikke beskæftige os med, det er jo konkurrenter!
Det var holdningen i flere af branche-organisationerne tilbage i 1980’erne, og det gav anledning til nogle dønninger i Håndværksrådet. Rådet havde nemlig en lidt anden opfattelse af tingene: Iværksætterne er nødvendige, for iværksættere er jo dem, der står klar til at overtage de eksisterende virksomheder, iværksætterne repræsenterer fornyelse og puster de eksisterende virksomheder i nakken – og det er sundt! Det holder branchen konkurrencedygtig og up to date.
I andre lande havde man allerede i en årrække interesseret sig for betydningen af iværksættere og nye virksomheder. Herhjemme dukkede det først op i slutningen af 1970’erne, hvor den allerførste iværksætterundersøgelse blev udsendt. Den drejede sig om …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.