Da Mads Mellergaard blev selvstændig for godt to år siden troede han, at han skulle leve af at producere hjemmesider. Det var før en stor konkurrent meldte sig på banen. Og før hans bankrådgiver tog på barselsorlov og senere rejste til en nyt job. Nu står der i stedet Stantonoffice.dk øverst på Mads Mellergaards forretningsplan. Og håbet er, at den unge forretningsmand med tiden får en blomstrende butik ud af at sælge kontormøbler til discountpris – på internettet. Han har bare et problem, der lige nu er en voldsom bremseklods for udviklingen af virksomheden: Han kan ikke finde en ny, god bank. »Jeg havde en fantastisk god bankrådgiver i min gamle bank. Han viste stor interesse for, hvordan det gik med udviklingen af min virksomhed, og fulgte med i de problemer, jeg stødte på. Vi havde et utroligt godt samspil, og vores kemi passede bare sammen. Men så fik han jo desværre nyt arbejde,« fortæller Mads Mellergaard. I stedet blev den nu 21-årige iværksætter kunde hos bankens erhvervschef. Og det er der kun kommet dårlige erfaringer ud af, lyder den foreløbige melding. »Da jeg var til det første møde med hende, gik det ikke særlig godt med min virksomhed. Jeg havde på det tidspunkt kørt med underskud i nogle måneder, og det var ved at gå op for mig, at jeg simpelthen var kommet for sent i gang på det marked. Men jeg kunne slet ikke tale med hende om det. Hun gav mig en fornemmelse af, at jeg bare var et nummer i rækken, og i stedet for at hjælpe med, hvordan jeg kunne vende udviklingen, smækkede hun simpelthen pengekassen i. Hun havde bestemt på forhånd, at hun ikke ville hjælpe mig gennem krisen, og der var ikke noget at gøre. Som jeg ser det, handlede det i høj


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind