Syv udbrydere fra et selskab i Maersk Data Gruppen startede i april 2002 selskabet Hedal:Kruse:Brohus A/S, der laver elektroniske kataloger – dvs. programmer til at automatisere større kataloger til tryk og/eller web. Det går godt og de er nu 17 ansatte.Firmaets nuværende annoncekampagne i Børsen og Computerworld er direkte inspireret af et seminar, Lars Hedal var på med Claus Due som foredragsholder for et halvt år siden. Adm. direktør og medstifter, Lars Hedal fortæller: »Som iværksætter skal man være meget målrettet. Man skal vælge medierne med omhu og så hellere en stor end tre små annoncer. Vi kører på forsiden af Børsens tillæg »Børsen Marked« hver tredje uge hvor vi har alle tre annoncemoduler tværs over bunden på forsiden. Fordi vi ønskede at dominere mediet.« »Og så tror jeg også på det Due også fortalte, nemlig at man skal bruge noget tekst til at forklare hvad det her egentlig er for noget. Især med et produkt som vores er det nødvendigt. Man skal ikke være bange for at tale folk i søvn. Dem der har brug for det, skal nok lytte. Andre må gerne springe annoncen over.« »Vi har afsat en – dog forholdsvis lille – procentdel af vores omsætning


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt