Lars Krøl kendte ingenting til MLM, da en gammel gymnasiekammerat ringede fra Luxembourg. Han havde forbindelser til det verdensomspændende selskab NuSkin, der var på jagt efter folk til at præsentere firmaets hudplejeprodukter og kosttilskud i Danmark. Og kammeraten mente altså, at Lars var den rigtige. Da de 2000 kilometer derned og hjem igen var tilbagelagt, var Lars Krøl også selv overbevist. »Jeg havde ingen forudsætninger for at kende hverken produkterne eller konceptet, men efterhånden som jeg fik gravet flere og flere oplysninger frem, synes jeg, det lød lovende. Samtidig købte jeg en række produkter, som jeg bad venner og bekendte teste for mig, nærmest for at være sikker på at jeg ikke bare var blevet forblændet af udsigten til succes. Jeg fik kun gode tilbagemeldinger, og så var jeg ikke bange for at gå i gang,« fortæller han. Det var i sensommeren 1997. Derefter brugte Lars Krøl halvandet år på at arbejde sit NuSkin-eventyr til mere end blot luftkasteller. Samtidig passede han sit job som chefkonsulent hos Nordea Pension, men da der stod 1. februar 1999 på kalenderbladet, sprang han ud som selvstændig på fuld tid. »Dengang tjente jeg 13.000 om måneden. Det var ikke noget at råbe hurra for, men jeg kunne se tegningerne i sandet, og jeg havde brugt en masse energi på at udarbejde en realistisk forretningsplan, så jeg var faktisk ikke i tvivl om, at det nok skulle gå.« Og var andre i tvivl om successen, er dommedagsprofetierne gjort til skamme i dag. For Lars Krøl har udviklet sin butik til at være en af de helt store i NuSkins regi. Ikke kun han selv, men også hustruen Tinie lever af virksomheden i dag. »Vi har omkring 30.000 mennesker i vores netværk i dag. En stor del i Danmark, naturligvis, men også rigtigt mange i både


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind