Globaliseringen er ikke til diskussion. Den er en kendsgerning med mange muligheder og trusler. Århus kan og skal udnytte globaliseringen til fordel for virksomheder og borgere – og i den forbindelse er det uhyre vigtigt at sikre et attraktivt iværksættermiljø. Landets bedste!
Udgangspunktet i Århus er det bedst mulige: Vi er landets næststørste uddannelsesby, vi har landets største koncentration af unge, mange borgere af udenlandsk herkomst samt kreative miljøer inden for it, design, arkitektur, medico, kultur osv.
Samtidig ved vi, at det går godt for beskæftigelsen i Århus. Den seneste statistik viser, at der i Århus Kommune er skabt mere end 16.500 nye arbejdspladser i perioden 1994-2004. Det svarer til en vækst på 10,9 pct. Hele landet har i samme periode haft en stigning på 4,9 pct. –  Århus har altså haft dobbelt så stor en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere