Hvis man ser på USA, ja så består broderparten af den samlede børsværdi af selskaber der er ven-
ture-finansierede. I Danmark er det tilsvarende tal tæt på nul procent. Hvad er de bedre til, end vi er i Danmark? Svaret er, at de ikke er bedre til innovation, men til at skabe succesfulde forretninger baseret på innovation – sammen med ventureselskaberne.
I nogle sammenhænge oplever jeg nu nærmest en venture-forskrækkelse. Dårlige oplevelser med ikke altid lige professionelle innovations-miljøer, eller ventureselskaber, der blot er selvfede pengemænd som ikke tilfører værdi til selskabet, har været med til at gøre iværksætterne mere skeptiske.
Hvis vi kigger på opskriften til en succes-cocktail, hvor vi naturligvis starter med en rigtig god ide – det er jo den grundlæggende forudsætning for alle nye virksomheder, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.