Vi lever i ’en verden af muligheder’. En verden, hvor vores evner til at virkeliggøre de gode idéer, bliver vigtigere og vigtigere. Ja, måske er vi ligefrem på vej mod et iværksættersamfund? Vi i Dansk Iværksætter Forening tror det! I de senere år er vi kommet rigtig godt på vej. Men vi er langt fra fremme ved vores rejsemål endnu. Vi har derfor spurgt os selv, hvad skal der til for at frigøre Danmarks fulde iværksætterpotentiale? For potentialet er der. Og det er stort! 30 opfordringer Vi har samlet et udvalg af de mange svar i Dansk Iværksætter Forenings nye principprogram. Inden for fem centrale temaer, har vi identificeret 30 opfordringer til skridt, som vi må tage for at give Danmark et yderligere skub i den rigtige retning. Nogle skridt er snublende nære. Andre kræver større justeringer af den måde, vi har indrettet vort samfund på – og den måde vi tænker på. ’En verden af muligheder’ er netop pakket og postet i pæne konvolutter og adresseret til en lang række politikere, embedsmænd, tænketanke, råd, kommissioner og andre, der har travlt med at lægge planer på Danmarks vegne. Vi mener, at de kloge hoveder bør lytte til, og lad sig inspirere af vores bud. For det er os, der har den praktiske erfaring med at starte virksomheder – og på egen krop har oplevet, hvad det indebær ’En verden af muligheder’ ligger også i din postkasse inden for et par dage, hvis du er medlem af Dansk Iværksætter Forening. Det er vores fælles ’manifest’, som vi i de kommende år vil arbejde ud fra. Det er den dagsorden, vi vil sætte. Vores hovedbudskab er, at verden rummer et væld af muligheder. Og vi skal gribe disse muligheder – i stedet for at stirre os blinde på begrænsningerne.  Vi møder begrænsninger


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind