Da Per Frederiksen hørte om MLM første gang, havde han travlt med sine to cykelbutikker i henholdsvis Aabenraa og Sønderborg. Men produkterne – en kosmetikserie – så spændende ud, og det samme gjorde det farvestrålende katalog, som han tog med sig hjem til kæresten. Parret besluttede sig for at prøve lykken som forhandlere, og den første provisionsopgørelse lød på 373 kroner. »Vi gik og hyggede os med det, og det var da meget sjovt, at der løb nogle ekstra hundredekronesedler ind på kontoen med jævne mellemrum. På et tidspunkt blev vi præsenteret for en tøjserie fra et lille firma i Herning, og vi besluttede os for at sætte lidt af sparepengene i en del af kollektionen. Tanja tog sig af salget, mens jeg stille og roligt passede min cykelbutik, men vi kunne godt se, at hvis vi lagde noget mere energi i det, ville pengene følge efter. Og da jeg fik 20.000 på en check første gang, var jeg da fuldstændig væk. Så begyndte vi at taget det alvorligt,« fortæller Per Frederiksen. Per og Tanja besluttede sig for at satse på tøjet og etablerede virksomheden DressOn med salg og formidling af kvindetøj. Mens Tanja beholdt sit job, solgte Per Frederiksen sine cykelbutikker og satsede hele arbejdsdagen på tøjet. Men arbejdsdisciplinen led under den svimlende frihed til selv at bestemme over hvert eneste minut i løbet af dagen. »Jeg gik rundt i nattøj til klokken to om eftermiddagen, og det duede jo simpelthen ikke. Så jeg besluttede mig for at få et job igen, og så bruge fritiden på at gøre en ordentlig indsats i DressOn.« At det var en god idé, er han ikke i tvivl om i dag. På visitkortet står der sælger – af cykeldæk. Arbejdsområdet er hele Jylland og Fyn, og resultatet er indtil nu, at Per


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind