Hvorfor har I valgt at holde en messe for iværksættere?Fordi vi har 90.000 små virksomheder som egne kunder og fordi iværksættere er vores fremtidige kunder. Ved at afholde iværk05 får vi en masse viden om og kendskab til iværksættere, så det er også en investering i gode relationer. Inden for løn- og personaleadministration kender vi alle deres behov, og vi har tænkt over, at de må have samme udfordringer inden for andre områder. Vi tænkte, at det kunne være sjovt at samle alle udfordringer de har under et tag. Spiller den øgede opmærksomhed omkring iværksættere i samfundet en rolle for jeres beslutning om at lave en messe for netop denne gruppe? Det har selvfølgelig gjort det nemmere at få skabt opmærksomhed op projektet, end hvis det var helt uberørt. Men når det er sagt, har vi længe gerne ville gøre noget mere for de mindre virksomheder. Hvilke partnere har I på arrangementet? Vi har Børsen, Danske Bank og Virk.dk som sponsorer. Så har vi som faglige partnere Dansk Iværksætter Forening, Dansk Franchiseforening, og jer. De er valgt fordi vi havde samme interesser, og hver især er toneangivende inden for deres område, og har fingeren på pulsen omkring hvad der rører sig. Hvad er messens fokus? Vi vil gerne lave et rådgivningspunkt, hvor man kan få svar på alle de spørgsmål, der er når man vil starte eller når man gerne vil videre, flytte sig, vokse. Vi har opdaget, at der har manglet fokus på vækstvirksomheder, og dem har vi gerne villet tilgodese. Det unikke ved iværk05 er, at du kan få inspiration til at løse mange udfordringer et sted og samtidig høre alle de andres historier. Det er nemlig ikke kun en messe, det er også et sted hvor du kan komme og høre casestories, både de succesfulde og de


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind