Enkeltstarter, skarp konkurrence og sved på panden er ikke noget, der afskrækker iværksætteren Jesper Tikiøb fra Hadsten i Østjylland. Han har nemlig levet med cykelsport som en trofast følgesvend det meste af sit voksne liv, heraf ti år på egne hjul. Og i et par år i slutningen af 1990’erne stod han i spidsen for det professionelle cykelhold Team Chicky World. Men de senere år har han koncentreret sig om at arrangere cykelsportsbegivenheder, blandt mange andre Skandinaviens største endags-cykelløb CSC Classic, der køres i Århus. For to et halvt år siden tog Jesper Tikiøb springet ud i iværksætterlivet og skabte sammen med sin far, Olaf Tikiøb, en grafisk virksomhed med tilhørende eventafdeling under navnet Concept Tryk i Hadsten.
»Vi så nogle muligheder i kombinationen mellem min fars mangeårige erfaring i den grafiske …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.