Hvis vi skal opretholde vort velfærdssamfund, er det nødvendigt, at vi har et blomstrende erhvervsliv i Danmark, som kan sikre at velstanden øges. Dette er nødvendigt, fordi antallet af ældre bliver større og større i forhold til unge, der kunne tænkes at ville starte egen virksomhed.
Som bekendt vil EU i de kommende år blive udvidet med 10 nye lande, og i årene derefter vil der løbende komme nye lande til, som vi ser det nu. Fælles for alle disse lande er, at de har lave indkomster, og det eneste reelle, de har at tilbyde resten af EU, er landbrugsprodukter og billig arbejdskraft i deres fabrikker der. Dansk landbrug vil derfor stå overfor en stor udfordring, hvis de skal klare sig i konkurrencen, og iværksættere, som ønsker at være landmand i Danmark, må tænke sig om to gange. Det lyder mærkeligt, men landbrugsorganisationerne i Danmark ser ud til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.