DTU har som tidligere omtalt i Iværksætteren fået 2,4 mio. kr. af Erhvervs- og Byggestyrelsen til etableringen af et idéværksted for studenterprojekter. Arbejdstitlen er Væksthus+, og konceptet er projektudvikling, undervisning og rådgivning. Væksthuset skal med andre ord øge studerendes, kandidaters og forskeres evne til at etablere og udvikle egen virksomhed, og dermed skabe grundlaget for forretningsmæssig aktivitet efter studietiden.Idéværkstedet for studenterprojekter vil være lokaliseret i SCION-DTU, mens væksthuset fagligt forankres i Institut for Produktion og Ledelse. www.sciondtu.dk  


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind