Patentdatabasen Espacenet, hvor man ved egen hjælp og ganske gratis kan undersøge, om den geniale idé man har fået er patenteret af andre, har fået ny søgevejledning af Patent- og Varemærkestyrelsen. Her finder man tips og tricks til sin søgning blandt de 50 millioner patenter i basen, som går helt tilbage til 1920. Der er rigtig mange idérige mennesker i denne verden, så søgevejledningen er et besøg værd for alle med en opfinder i maven.www.dkpto.dk/brochurer/html/soegning_i_patentlitteraturen/index.htm  


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt