Therese Rasmussen, som vi omtalte i sidste nummer, har forladt restauranten Emmerys Arabica, som hun var primus motor i starten af. »Det var svært at skulle tilpasse sig reglerne i et fast koncept, som Emmerys er. Jeg synes, at en restaurant skal være personlig. Men det var også fordi, at jeg synes at det er sjovt at starte noget op, at have en idé og se den bliver til noget, men når det er gjort er det ikke så udfordrende mere,« begrunder hun sin beslutning. Therese Rasmussen har mest fået forstående reaktioner. »I branchen er det normalt, at man ikke er så længe på ét sted. Det er hård knokkel, det var 80 timer om ugen, og jeg var kørt helt ned. Så jeg har fået slappet godt af siden.« Iværksætterdrømmen har hun dog langtfra opgivet. »Jeg vil rigtig gerne være iværksætter igen. Det har været fantastisk at prøve det i så ung en alder. Men jeg kunne godt tænke mig at få lidt faglig baggrund inden. Det er ikke nok at være kreativ og dygtig. Jeg var nok lidt for sød overfor både ledelse og personale, og endte nogle gange som en lus mellem to negle, der forsøgte at


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt