Har du nogen sinde tænkt over, hvad der bliver af inventaret fra de virksomheder, der går konkurs? Et af svarene finder du på Nordisk Erhvervs Vurderings hjemmeside, www.konkurssalg.net (læg mærke til at det er .net), der efter en periode med stilstand nu igen vil, om ikke strutte af tilbud, så dog have lidt gode billige effekter fra konkursbo til salg – vi snakker computere og kontormøbler og den slags. Et andet svar er hjemmesiden www.konkurser.dk fra 1. januar i år, der ejes af advokat Jesper Søgaard via firmaet Maccess Internet. Begge hjemmesider er afløsere for de mere tidskrævende auktioner. Måske har det også optaget dig, om ikke man kunne få lov til at købe effekter, der har været leaset. Svaret er jo, det kan man på den nye søsterhjemmeside til www.konkurssalg.net, www.leasingsalg.dk, hvor der i skrivende stund udbydes såvel IT-udstyr som landbrugsmateriel.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt