Under titlen Dansk-Tysk Teknologi- og Produktionsnetværk starter EU Center Fyn sammen med Fyns ErhvervsCenter pr. januar 2005 et flerårigt projekt med mange gode tilbud til fynske virksomheder. Initiativet er er primært rettet mod små og mellemstore produktions- og servicevirksomheder, der får tilbud om at danne og indgå i netværk med andre virksomheder på Fyn, i den syddanske region og/eller Slesvig Holsten. Målet er at ruste virksomhederne mod konkurrencen fra de ”billige” produktionslande i Østen og Østeuropa. Deltagelsen i netværket er gratis. Mere info: www.eufyn.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind