En plasticpose? Hvordan kan du stille det spørgsmål her hos Montana?« Peter J. Lassen ryster spøgende på hovedet af min forespørgsel om noget, jeg kan bære to souveniræsker med miniaturereoler hjem i. »Nej,« fortsætter han inden det overhovedet går op for mig hvad det er jeg har misforstået, »du kan få en papirspose.«Så henter han en sort papirspose, stilren og prydet af Montanas logo i hvidt. En plasticpose. Hvad tænkte jeg dog på. Klokken er lidt i otte en mørk, blæsende aften i Hårby på Sydvestfyn, nogle kilometer fra Assens. Tre timers interview med den 74-årige grundlægger og ejer af Montana Møbler, Peter Joakim Lassen, er ved at være slut. Tre timer, hvor jeg har fået indblik i en forunderlig virksomhed, der mere end nogen anden jeg har besøgt, synes at være skabt og båret af ideer. Det er enhver virksomhed, kan man selvfølgelig indvende, men jeg vil vove den påstand, at Montana er noget specielt i den henseende. Hvilket først rigtig dæmrer dagen efter interviewet, hvor oplevelsen er ved sætte sig, og jeg bevæger mig fra let frustration over, hvor svært det var at få Peter Lassen til at tale om det, som vi gerne vil fortælle her i


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt