Iværksætterpris til innovativ dynevirksomhed

Der er himmelvid forskel på at blive nummer et og nummer to ved prisuddelinger, når man regner i den medieopmærksomhed der tilflyder de to vindere. Men siden alle finalisterne med økonomi- og erhvervsministerens ord er vindere, tillader vi os at at fokusere på, at andenpladsen i regeringens iværksætterprisuddeling gik til Vamdrup-virksomheden Quilts of Denmark.
Virksomheden har opfundet den intelligente dyne TempraKON, baseret på en videreudvikling af en NASA-teknologi fra astronauternes rumdragter, hvor et specielt termomateriale sikrer en ideel kropstemperatur natten igennem. Noget af en revolution inden for en branche, hvor der er langt imellem radikale nyskabelser. Virksomheden føler sig da også sikre på, at de står med et vinderprodukt med globalt potentiale.
De 50.000 kr. der følger med prisen, skal ifølge direktør Hans Erik Schmidt bruges på en øget markedsføringsindsats.
Tredjepladsen tilflød Blu Entertainment, der udvikler globale tv-formater og studiebaseret underholdning som f.eks. Den store Klassefest og Venner for Livet.
Endelig løb IT-virksomheden Omada A/S fra Hellerup med førsteprisen og en check på 500.000 kr. Omada A/S har skabt et anseligt millionoverskud på under fem år.

Del indlægget