Det kan være hårdt at være iværksætter i Danmark, hører vi ofte. Der er mangel på kapital, der er administrativt bøvl, der er ingen hjælp af få nogen steder. De rene undskyldninger, hvis man spørger MIT-professoren Kenneth P. Morse, der talte ved regeringens iværksætterprisuddeling forleden. Næh, det handler om vores kultur. For Danmark er et af de skønneste steder man kan starte en virksomhed. For eksempel er myndighederne i det store, relative perspektiv tilgængelige og stiller sig egentlig ikke så meget i vejen, som vi gerne vil gå og tro. »It’s the people,« som hr. Morse udtrykte det.
Hvis vi skal tro det, hvad er der så mere præcist galt? Tør vi ikke? Gider vi ikke? Ifølge Iværksætterindeks 2004 gider vi godt – lidt. Vi mangler faktisk ikke iværksættere, når vi måler os med …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.