Globaliseringen er en fantastisk mulighed for Danmark! Som et lille land med en veluddannet, kreativ og selvstændig arbejdsstyrke, har vi alle kortene på hånden til at lave forretning og skabe værdi i samspil med andre. Vi går for at være Nordens arabere og er mere berejste end noget andet folk. Men i stedet for at udvikle en offensiv og mulighedsfokuseret vision for et globaliseret Danmark, forfalder vi til en defensiv og bagstræberisk frygt for at miste alt det, vi gennem årtier har bygget op. Vi er bange for at miste velfærden. Vi frygter for den – i mine øjne noget abstrakte – trussel fra indvandrere. Og for udflytningen af gode danske arbejdspladser til Kina, Indien og en lang række andre lande med markant lavere lønniveauer end i Danmark. Hvis vi vil, kan vi gribe nogle af de mange muligheder, der flagrer i de globale vinde. Og noget tyder på, at vi iværksættere er klar til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.