Bruxelles har sat iværksættere på dagsordenen og lægger op til at definere og fjerne nogle af de barrierer, som holder iværksættere fra at springe ud. Det er positive nyheder, som jeg håber den danske regering vil tage alvorligt.
Da Regeringens Iværksætterpris for nylig blev uddelt, var det endnu en ung IT-løve, som har skabt en stor omsætning og har mange ansatte, der vandt. Et billede på en iværksætter, som skulle være forbillede for andre med »selvstændige« drømme.
Jeg synes nærmere, det er et billede på en iværksætter, der ikke findes mange af i virkeligheden, og det valg illustrerer meget godt regeringens slidte kreativitet. Hvor var kvinderne eller de etniske minoriteter for eksempel i udvælgelsesproceduren? Og hvorfor valgte regeringen at holde sig til den klassiske – og amerikanske – drøm om …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.