På tværs af de politiske skel er der enighed om, at fremtidens velfærd afhænger af samfundets evne til at skabe innovation. Af dets kreativitet. Af evnen til at etablere robuste, nye, vækstorienterede virksomheder. Statsministeren sagde det utilsløret i sin åbningstale i Folketinget: »Danmark skal først og fremmest være et iværksættersamfund«. Dette proklama er i dag politisk ufølsomt!
Det store problem er imidlertid, at politikere, brancheorganisationer og økonomiske eksperter alle bliver lange i spyttet, når der skal gives et svar på, hvor innovationen og foretagsomheden egentlig skal komme fra. Hvor findes de nye kilder, af hvilke fremtidens virksomheder skal udspringe?
Sagen er, at man skal lede i et lands værdisystem, hvis man skal forstå, hvorfor iværksættelse trives bedre i nogle geografiske områder og kulturer end i andre. Det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.