På Blågårds Plads (i København, red.) i Medborgerhuset er et nyt iværksætterprojekt for akademikere netop startet op. Tyve akademikere med tyve meget forskellige forretningsidéer er i august 2004 startet på en fem-måneders iværksætteruddannelse – der skal skabe rammerne for at sætte deres »viden i værk«.
Deltagernes forretningsideer falder bl.a indenfor medieundervisning, stress-håndtering, it-løsninger, miljøløsninger, rådgivning i Neo Feng Sui-indretning, professionel coaching, formidling af økologi, teambuilding via billedkunst, historiefortælling, kommunikationsråd-givning og kursusvirksomhed. Uddannel-sesmæssigt spænder kursisterne over ingeniører, cand.mag.’ere, samfundsfaglige, merkantilt uddannede, lærere osv. Viden i Værk udgør et pilotprojekt finansieret med regionale midler …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.