På Blågårds Plads (i København, red.) i Medborgerhuset er et nyt iværksætterprojekt for akademikere netop startet op. Tyve akademikere med tyve meget forskellige forretningsidéer er i august 2004 startet på en fem-måneders iværksætteruddannelse – der skal skabe rammerne for at sætte deres »viden i værk«.
Deltagernes forretningsideer falder bl.a indenfor medieundervisning, stress-håndtering, it-løsninger, miljøløsninger, rådgivning i Neo Feng Sui-indretning, professionel coaching, formidling af økologi, teambuilding via billedkunst, historiefortælling, kommunikationsråd-givning og kursusvirksomhed. Uddannel-sesmæssigt spænder kursisterne over ingeniører, cand.mag.’ere, samfundsfaglige, merkantilt uddannede, lærere osv. Viden i Værk udgør et pilotprojekt finansieret med regionale midler …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere