Offentlige iværksættere skal være endnu dygtigere

Sidst i september starter et nyt uddannelsesforløb for statsligt ansatte, der har planer om at blive iværksættere. Uddannelsen udbydes af Competencehouse i et samarbejde med Erhvervs- og Boligstyrelsen og varer 107 timer fordelt over otte måneder. Der er plads til omkring 60 deltagere i forløbet.
Formålet er at fortsætte den positive tendens, der viser at iværksættere med en baggrund i det offentlige er dygtige til at skabe vækst og nye arbejdspladser. Det blev stadfæstet i en undersøgelse for nylig og blandt andet begrundet med, at de offentlige iværksættere ofte har en høj uddannelse og en solid erhvervserfaring med i bagagen. Desuden starter de typisk i en moden alder, tre kriterier der alle menes at øge chancen for en succesfuld opstart. Læs mere på www.skiftspor.dk

Del indlægget