Fra 1. juli 2004 kan tidligere medarbejdere maksimalt få godtgjort kr. 1.000 for småfejl i ansættelsesbeviset, mod tidligere helt op til kr. 10.000 (som beskrevet i Iværksætteren nr. 4). Den nye regel gælder hvis der er tale om formelle, ubetydelige eller undskyldelige mangler, eller hvis der er tale om en førstegangsforseelse fra arbejdsgiverens side. Samtidig sænkes den maksimale godtgørelse fra 26 til 13 ugers løn. Dansk Handel &  Service håber, at den nye regel vil betyde et stop for misbruget af reglerne til at skaffe sig nemme penge fra sin tidligere arbejsgiver.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind