Regeringen kæmper for at gøre det attraktivt at starte egen virksomhed, og nydanskerne kvitterer med stor virkelyst, viser tal fra Danmarks Statistik. Typisk hører indvandrervirksomhederne ikke til blandt de videnstunge, men er fortsat at finde i detailhandlen.Men andre undersøgelser viser, at de nydanske iværksættere generelt er lige så veluddannede som deres danske kolleger – så der er stadig arbejde for regeringen på dette felt. Tal fra EVU Erhvervsservice i København/Frederiksberg viser konkret, at ud af de over 200 nye virksomheder, som EVU var fødselshjælper for i 2003, var 40-50 startet op af nydanskere.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind