Tanken er god nok. Regeringen har til mål at skrabe 500 mio. kr. sammen til iværksættere, som skal administreres af Iværksætterfonden. Indtil videre har staten og Vækstfonden bidraget med tilsammen 200 mio. kr. til fonden, og resten af pengene skal ifølge paragrafferne komme fra private investorer. De penge har været svære at hente, og som resultat har fondens direktør Bjørn Haugaard trukket sig fra sin post, hvilket yderligere er med til at bremse processen. Både Vækstfonden og politikere håber dog, at man snarest finde en ny leder, så fonden kan blive endeligt etableret og begynde at dele penge ud.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt