For anden år i træk afholder Connect Denmark sammen med Europe Unlimited investor- og iværksættereventen Nordic Venture Summit. Mødet finder sted d. 27. september i København, og henvender sig på iværksættersiden til højkaliber ICT- eller biotekvirksomheder, der er modne til at tage kontakt til internationale investorer. Deltagende virksomheder får lejlighed til at præsentere og diskutere deres forretning med nordiske og internationale investorer og potentielle partnervirksomheder. »Ønsket om at tiltrække international kapital hænger ofte sammen med en internationaliseringsstrategi. Lokale investorer vil have bedre mulighed for at åbne døre i de lande, man er på vej ind i,« siger dir. Dorte Wiene fra Connect Denmark. Begivenheden ventes at tiltrække mere end 200 deltagere fra førende nordiske aktører inden for teknolgoi, bioteknologi, investering samt industrielle partnere. Connect Denmark følger Europe Unlimiteds kriterier for udvælgelsen af de iværksættervirksomheder, der kan deltage i arrangementet, som blandt andet indebærer at økonomien skal være i orden; at der er tale om en banebrydende nyskabelse eller en innovativ teknologi med patent; at virksomheden allerede har tiltrukket kapital i en første runde i størrelsesordenen 1-10 mio. euro, samt at virksomheden er aktiv inden for ICT eller biotek/medico-brancherne. Gensidighed Forud for sidste års arrangement udtalte dir. William Stevens, Europe Unlimited,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt