Forskerparkerne har eksisteret siden starten af 1980’erne. Innovationsmiljøerne har eksisteret siden 1998 med det formål at kommercialisere viden og hjælpe innovative og forskningstunge virksomheder i gang.
Vi og de virksomheder, vi dagligt er i kontakt med, har aldrig været i tvivl om, at vi leverer værdi til dem, som vi investerer i eller dem vi huser og stiller faciliteter, services og infrastruktur til rådighed for. Og nu har vi endelig fået dokumentation for, at innovationsmiljøerne virker efter hensigten, og at virksomhederne klart er tilfredse med de ydelser, som miljøerne og forskerparkerne leverer.
I en undersøgelse foretaget af Cowi for Forskerparkforeningen, svarer 85 pct. af virksomhederne, at de sandsynligvis ikke havde eksisteret i dag, hvis det ikke havde været for innovationsmiljøordningen. Kun en ud af ti mener, at de ville have kunnet skaffe den nødvendige …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere